Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці презентували Rolls-Royce Cullinan

Слідом за Bentley своє бачення розкішного позашляховика продемонстрував інший британський автовиробник під назвою Rolls-Royce. Вперше в своїй історії Rolls-Royce випускає позашляховик, який стане гідною альтернативою класичному седану від цієї марки. Новачок на ім҆ я Cullinan встановлює нові стандарти розкоші та комфорту серед кроссоверів преміум сегменту.

Під час презентації Cullinan виглядав напрочуд компактним та підтянутим, але зазирнувши до специфікації ми побачили, що габаритна довжина складає п҆ ять метрів та тридцять чотири сантиметри, а ширина два метри і шістнадцять сантиметрів. Також зберігся монументальний зовнішній вигляд, притаманний седанам Rolls-Royce.

Rolls-Royce Cullinan розроблявся з урахуванням потреб мільйонерів, які прагнуть використовувати цей позашляховик у сімейних подорожах. Найбільше захвату у потенційних клієнтів викликає навіть не екстер҆ єр а інтер҆ єр, адже як відомо британці дуже ретельно відносяться к оформленню салонів своїх автомобілів. Враховуючи, що Cullinan грає у вищій лізі, його салон виконано з небаченою раніше якістю та любовю до деталей. Всі без виключення деталі інтер҆ єру справляють враження! Виробник готовий запропонувати будь які комбінації з дерев҆ яного шпону та шкіри, алькантари чи полірованого металу. Так само,як і на моделі Phantom, задні двері відчиняються проти руху автомобіля.

Під капотом розкішного позашляховика розмістився вже знайомий 12-циліндровий силовий агрегат на 6,75 літра. Цей двигун розвиває 560 к.с. та 850 Нм крутного моменту при 1600 обертах на хвилину. За власною традицією, в Rolls-Royce не відкривають динамічні характеристики своїх моделей, посилаючись що вони є достатніми. В цьому є свій шарм, який британці змогли зберегти аж до сьогодення. Середня витрата пального Cullinan трохи більша ніж у Phantom, але це не є суттєвим чинником при вартості самого автомобіля у понад 300 тисяч євро. А саме стільки коштуватиме новачок на європейському ринку.

Поставка перших екземплярів цього монументального кроссовера запланована на осінь цього року, тому вже зараз можна звернутися до офіційного дилера для попереднього розміщення заказу.

24.05.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці презентували Rolls-Royce Cullinan

Політика конфіденційності